cimkek-nelkul

RAPAVI KRISZTINA – Címkék nélkül

3290 Ft

5 out of 5
3 reviews
A weboldalunkon keresztül megrendelt könyveket Krisztina személyesen aláírja!
(Amennyiben nem kérsz aláírást, kérjük a megjegyzés rovatban tüntesd fel.)
Copyright © Rapavi Krisztina, 2016
Hungarian Edition © Brandmakers Group, 2016.
ISBN 978-963-12-5369-6
A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
Vélemények (3)
 • Vélemények
  1. 5 / 5
   5 / 5

   Egyszerűen imádtam a könyvet, lerakhatatlan! Nem csak egy egyszerű szerelmi történetet mesél el, hanem a sorok közé pillantva felfedezhetjük a magunkban rejlő lehetőségeket is…:)

  2. 5 / 5
   5 / 5

   Kiolvastam a könyvet és nagyon nagyon nagyon tetszett! Fura, mert Krisztát nagyon felületesen és távolról ismerem, most mégis úgy érzem, mintha barátnőkké váltunk volna. Egy kicsit engedett belelátni a lelkébe, és ez a bepillantás elég mélyre sikerült, mintha megismerhettem volna egy nagyon fontos oldalát. Nagyon köszönöm ezt neki, nagyon inspriáló a könyv, főleg mivel ugyanaz a szakma őröl fel minket nap mint nap, így teljesen meg tudom érteni a lelkei vágyát a változásra. És szuper, hogy Ő rálépett erre az útra, amiről ír, remélem majd egyszer nekem is lesz bátorságom! És akkor nekem kicsit Ő is azzá a bátorító emberré fog válni, mint amilyen neki volt Jon…

  3. 5 / 5
   5 / 5

   Aki a Címkék nélkült olvassa sokkal többet kap mint egy romantikus regény. Kicsit kizökkent a szürke hétköznapokból, elvisz egy csodálatos helyre, majd egy igazán érzelem dús történeten át hirtelen azon vesszük észre magunkat, hogy elgondolkozunk és együtt élünk a főszereplővel. Az ő jellemfejlődése és szemléletváltása óhatatlanul is elindít valamit az emberben. A könyv “üzenete” van akinek a kezdő lökést jelentheti, van akinek önigazolást de mindenképp gondolkodásra ösztönöz. Bátran ajánlom nemtől, kortól függetlenül! Rég olvastam ilyen jó könyvet!

  Vélemény hozzáadása